Connect with us

DAKWAH DAN ISLAM

Ustaz Ini Kongsikan ILMU Buat Air Penawar Sendiri Untuk Keluarkan Segala Penyakit Dalam Badan

Published

on

Ustaz kongsikan Ilmu Membuat Air Penawar

Tidak menjadi kesalahan jika kita berikhtiar untuk mendapatkan kesembuhan asalkan kita menggunakan jalan yang di redhai Allah SWT, Insyaallah, mudah-mudahan sebagai jalan ikhtiar, mari kita buat air penawar sendiri, untuk apa jua niat yang baik-baik, khususnya untuk kesihatan dan kecerdasan mental, fizikal, emosi dan kesucian diri zahir dan batin.

Seperti perkongsian Norazri Medzlan beliau telah berkongsikan kaedah yang betul untuk membuat air penawar bagi segala penyakit yang berada didalam tubuh badan kita dan racun sekiranya ada jin yang bersarang dalam tubuh kita. Jom kita cuba.

Pagi-pagi dah ada orang jumpa saya.

Pagi-pagi dah ada orang jumpa saya. Mintak saya bacakan segelas air yg dibacakan doa. Dia kata Jumpa doktor berkali-kali tapi tak dapat kesan sak1t beliau. Saya pun ajar beliau 1 doa agar Allah permudahkan urusan beliau dan berikan beliau kesihatan yang baik.

Pendek je Doa ni. Tapi kalau anda baca dengan penuh keyakinan dan kesungguhan ia akan menjadi penawar bagi segala penyakit yang berada di dalam tubuh badan kita dan racun sekiranya ada j1n yang bersarang dalam tubuh kita. Jom kita cuba.

Ambil segelas air dan Baca Doa seperti di dalam gambar 7 kali dan Berdoa contoh:

( Ya Allah Jadikan Air ni sebagai penawar bagi segala penyakit yg ada didalam tubuh badanku dan racun bagi segala ganggun jin dan syaitan yang ada ditubuh badan ku ini).

Minum dengan pelahan-pelahan diselangi dgn selawat.

Sekiranya ketika minum anda terasa mual dan hendak muntah. Jangan di tahan muntah tersebut. Muntah sahaja (mungkin yang keluar itu adalah bisa gangguan jin/bisa-bisa santau/sihir yang ada didalam badan anda.
Amalkan minum kaedah ini 3 kali sehari. Insya Allah.

Insya Allah.. ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi merawat segala penyak1t yg ada di dalam tubuh badan kita. Jaga atikad kita, Kebergantungan kita hanya pada Allah swt. Sesungguhnya Allah yg menyembuhkan.

Cikguking: Sama-sama ya , kita doa agar segala penyak1t akan di beri kesembuhan, dengan izin Allah SWT.

Wallahua’lam.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih Selamat Beramal.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Majalah Ilmu

Rujukan : Fb Norazri Medzlan Via majalahilmu.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Content is protected !!