Connect with us

TAULADAN

3 PERMINTAAN SHUIB Sepahtu untuk arw@h Siti Sarah

Published

on

Pelawak Shuib Sepahtu yang merupakan suami kepada al m@rhumah Siti Sarah Raisuddin memohon agar seluruh rakyat Malaysia melakukan 3 perkara ini untuk arw@h isterinya. Siti Sarah telah menghembuskan naf@s terakhirnya pada 9 September 2021 jam 5.13 pagi di HUKM.

Siti Sarah meningg@l dunia selepas beberapa bert@rung nyawa melawan jangkitan Cov!d-19. Terdahulu, penyanyi lagu malar segar, Kesetiaan itu juga terpaksa ditidurkan untuk proses pembedahan melahirkan anak dalam kandungan yang berusia tujuh bulan.

Terima kasih kepada semua yang tidak putus-putus memberikan doa serta sokongan kepadanya sejak dimasukkan ke hospital beberapa hari yang lalu dan yang tidak putus-putus mendoakan al marhum@h ditempatkan dalam kalangan para solihin setelah mengetahui berita pemerg!an arw@h.

3 PERMINTAAN SHUIB untuk almarhum@h Siti Sarah

  • Shuib mohon kepada semua agar tidak mengeluarkan lagi VIDEO atau GAMBAR arw@h yang tidak menutup aurat dengan sempurna
  • Shuib juga mohon pada mereka yang telah ter’upload’ di MEDIA SOSIAL untuk keluarkan kembali VIDEO atau GAMBAR tersebut
  • dan Shuib juga mohon agar tidak menceritakan kebaikan Almarhum@h secara berlebih-lebihan

Shuib juga mengingatkan kita semua agar cukuplah kita BERSEDERHANA dalam setiap PERKARA dan PERBUATAN kita. Beliau juga mendoakan agar kita semua dapat sama-sama terus istiqomah menuju ke jalan Allah. ALLAH MAHA BESAR. Jika rindu pada arw@h Siti Sarah Bt Raisuddin, sedekahkan lah Al Fatihah. Semoga Allah memberkati dan merahmati kita semua.

Antara komen-komen netizen di instagram Shuib

Tindakan Shuib sangat baik untuk memastikan tiada lagi gambar atau video arwah yg tidak menutup aurat dgn sempurna bebas disebarkan dalam media sosial atau internet. Semoga kita semua sama-sama membantu usaha Shuib dan diberikan ganjaran pahala untuk kita semua. In sha Allah.

Sumber: instagram Shuib

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Content is protected !!