Connect with us

Uncategorized

Ustaz Ebit Lew Tiba Di Mesir, Menguruskn Pembelian Segala Keperluan Untuk Dihantar Ke G4za

Published

on

Ustaz Ebit Lew Tiba Di Mes1r, Sedang menguruskan Pembelian segala Ubat-Ubatan & membeli Barang Keperluan Untuk Dihantar Ke G4za.

Tid4k pernah mengenal penat lelah menabur bakti kepada 0rang ramai, Ustaz Ebit Lew meneruskan misi bantuannya ke negara Pal3st1n pula. Ia juga adalah susulan daripada perg0lakan yang berlaku di Pa13stin pada bulan ramadan yang lalu yang menyaksikan ratusan rakyat di negara itu telah terk0rban.

Melalui perk0ngsian terbarunya di Fb, Ustaz Ebit Lew dan pasukan kini sudah berada di Mesir untuk melaksanakan Misi Kemanusian 4za. Menurutnya, pelbagai barangan perubatan dan keperluan yang lain akan diberikan kepada penduduk di G4za nanti.

Terlebih dahulu, beliau disambut 0leh Kedutaan Malaysia di Mesir dan dibantu untuk memudahkan urusan misi bantuan kemanusiannya. Ikuti perk0ngsiannya di bawah ini.

Syukur pada Allah sebaik sampai ke Mes1r disambut baik 0leh Kedutaan Malaysia di Mes1r dan NG0 UK terkenal yang membantu G4ZA. Saya akan menguruskan dan membeli barang perubatan dan segala keperluan yang akan di hantar terus ke G4za hari ini.

Perlu melalui pr0sesnya di Mes1r untuk melalui sempadan Rafah satu-satunya laluan terus ke G4za.

Terharu sangat dengan sambutan kedutaan Malaysia disini. Mereka sangat membantu dan memudahkan urusan kami. Betapa Negara kita sangat sayangkan Pal3st1n.

Terima kasih atas d0a dari semua rakyat Malaysia. Terima kasih Dat0’ Seri Hishammuddin dan wisma Putra yang meny0k0ng dan mempermudahkan semuanya. Sem0ga Allah SWT merahmati usaha kita semua demi misi kemanusiaan ini.

Menerusi ruangan k0men, ramai warganet yang mend0akan agar segala urusan Ustaz Ebit Lew disana dipermudahkan.

“M0ga Allah swt mempermudahkan segala urusan ustaz demi agama islam dan saudara2 islam disana. Dipelihara dari segala yang tidak diingini..Aamiin.”

“Alhamdulillah…sem0ga d permudahkn segala urusan ustaz Ebit dn krew..Aamiin2”

“Alhamdulillah syukur smga Allah SWT berkati usaha Ustaz dan r0mb0ngannya, inshaa Allah aamiin ya Rabbal”

sumber: malaysiasinarharian

Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih! LIKE PAGE FB KAMI JIMMY NETW0RK UNTUK MENDAPATKAN INF02 TERKINI DAN MENARIK

Pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum memberikan sebarang k0men anda disini. Pihak E-AKbar juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Content is protected !!