Connect with us

LUAR NEGARA

[VIDE0] INi Dengan 882 Jut4 T0nt0nan Akan Dih4pus Dari Y0uTube Pada Hari Es0k

Published

on

Satu perkara yang mengejutk4n kepada pemilik akaun YTB ini apabila klip vide0nya ini akan dihapus oleh YTB. Walau bagaimanapun, pemiliknya sudah meng4ut keuntungan yang banyak daripada hasil tontonan video YTBnya yang sudah mencecah 882,473,837 juta view.

Sal4h satu video terkenal di Youtube akan dih4pus dari platform itu esok.

Klip video “Charlie gigit jari saya,” yang dimuatnaik pada 23 Mei 2007 itu telah ditonton lebih daripada 882 juta kali. Namun, akan dihapus menjelang tahun ke-14 selepas dimuatnaik ke YouTube.

Sal4h satu video terkenal di Youtube akan dihapus dari platform itu esok.

Klip video “Charlie gigit jari saya,” yang dimuatnaik pada 23 Mei 2007 itu telah ditonton lebih daripada 882 juta kali. Namun, akan dih4pus menjelang tahun ke-14 selepas dimuatnaik ke YouTube.

LIHAT VIDEO DIBAWAH:

NFT adalah sekumpulan data yang dijamin dengan kod blokchain. Oleh itu, hanya pemilik kepada data itu sahaja yang memiliki kebenaran untuk mengakses data tersebut.

“Kami akan beralih kepada sesuatu menarik,” tulis keluarga itu di akaun Youtube mereka.

Penonton YouTube hanya mempunyai waktu sehingga esok sahaja sebelum klip video itu dihapuskan.

Sumber: ABC

Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih! LIKE PAGE FB KAMI JIMMY NETW0RK UNTUK MENDAPATKAN INF02 TERKINI DAN MENARIK

Pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum memberikan sebarang k0men anda disini. Pihak E-AKbar juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Content is protected !!