Connect with us

Uncategorized

[VIDE0 L1VE] Penyanyi Terkenal Ini Kenak4n 2 Wanita Isr43l Ketika L1ve

Published

on

Perbuatan seorang penyanyi rap, Caprice membuat live di Instagram bersama dua orang wanita dari Isr4l mengundang amar4h netizen apabila kedua-dua wanita itu seolah-olah bak kata pepatah menegakkan benang yang basah berkenaan isu penjar4han Pal3st1n.

Siaran langsung tersebut kelihatan agak teg4ng apabila berl4ku perdeb4tan antara wanita Isr4l yang jelas tampak kur4ng senang dengan soalan yang dil0ntarkan oleh penyanyi rap tersebut.

Pengguna laman Twiter turut meluahkan rasa tidak puas h4ti kepada kedua-dua wanita Isr4l itu kerana mereka seolah-olah memanipul4si soalan yang diberikan kepada mereka dan mereka juga memberi resp0n dengan kasar terhadap soalan yang diberikan.

“Caprice sepatutnya buat siaran langsung dengan lelaki kerana apabila bercakap dengan wanita ini, em0sinya lebih dan hanya tahu nak menang sahaja. Tetapi, saya tabik Caprice kerana tidak melent1ng dan masih boleh sab4r melayan mereka berdua,” ciap @mirashafiee di Twitter.

“Mereka juga menafik4n semua fakta yang diberikan oleh Caprice dan berpur4-pur4 tidak tahu tentang sejarah Pal3st1n dahulu,” ciap @ai_ratherdie.

Menurut seorang pengguna laman Twitter, @Amirulshahrin3, berkata, anda tahu mereka sal4h apabila mereka tidak dapat menjawab s0alan yang bervnsurkan fakta.

LIHAT VIDEO DIBAWAH:

“Mereka tid4k langsung menjawab s0alan yang diberikan malahan ker4p menafikan soalan tersebut,” ciapnya.

“Secara keseluruhan siaran langsung antara Caprice dan mereka, boleh disimpulkan bahawa Imam Syafie pernah berkata, ‘Aku mampu berhujah dengan 10 orang berilmu tetapi aku pasti kal4h dengan seorang yang jahi1 kerana jahi1 itu tidak pernah faham landasan ilmu’,” k0ngsi Afaf melalui aplikasi Whsap. –

sumber: kosmo

Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih! LIKE PAGE FB KAMI JIMMY NETW0RK UNTUK MENDAPATKAN INF02 TERKINI DAN MENARIK

Pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum memberikan sebarang k0men anda disini. Pihak E-AKbar juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Content is protected !!