Connect with us

KASIH SAYANG

[VIDE0] Det1k-Det1k Yang Menyed1hkan, Anak Lelaki Ini Beri K3jutan Kepada Ibunya.

Published

on

Seluruh dunia sekarang dil4nda pandemik C-19, ramai orang yang tdak dpt balik ke kampung untuk terutama sekali untuk menziarahi ibu bapa dan ahli keluarga yang lain.

Ramai anak-anak muda yang sebelum ini berhijrah ke negeri lain atau negara lain semata-mata untuk mencari pekerjaan. Namun, Setelah sekian lama tidak pulang ke kampung sudah pasti rasa rindu dirasai oleh setiap mereka yang berjauhan dengan keluarga.

Satu video yang memaparkan seorang lelaki membuat kejut4n terhadap ibunya telah tular di media sosial. Lelaki ini merakam detik-detik ini untuk dia memberi kejut4n kepada ibunya.

Melalui rakaman video detik-detik ini sangat menyed1hkan. Kita melihat bagaimana rindunya ibu bapa kepada kita setelah sekian lama tidak berjumpa.

Menurut kapsyen video tersebut, lelaki yang dipercayai anak kepada wanita itu telah pulang ke kampung halamannya yang terletak di Medan daripada Jakarta tanpa memberitahu ibunya.

Ibunya itu yang dipercayai menjual minyak petrol langsung tidak mengetahui gimik anaknya yang menyamar sebagai salah seorang pelanggan yang mahu mengisi minyak petrol di kawasan tempat ibunya itu berniaga.

Kerana tidak perasan, wanita tersebut telah melayan lelaki berkenaan sama seperti pelanggan biasa.

Menurut video tersebut, lelaki itu sempat untuk berpakat dengan adiknya. Mereka telah meminjam motosikal rakan kepada adiknya agar kejut4n yang bakal diterima ibunya itu berjaya.

Dalam video tersebut, wanita itu dikatakan hampir mengenali anaknya itu. Tidak lama kemudian lelaki tersebut pun terus menghampiri wanita itu dan membuka topi keledarnya.

Wanita tersebut terus terkejut dan tidak dapat menahan emosinya. Lelaki itu pula terus salam, mencium dan memeluk ibunya itu.

Video tersebut telah menjadi tular di media sosial. Sehingga kini, ianya telah ditonton lebih 400 ribu kali.

LIHAT VIDEO DIBAWAH:

“Tang1s haru seorang ibu yang mendapat kejut4n istimewa dari anaknya yg pura-pura menjadi pembeli…anak ini sudah lama tak pulang kerana berada di perantauan.”

Semoga dengan paparan video ini dapat mengingatkan kita kepada kedua ibu bapa kita bahawa, ibu bapa kita ini sentiasa merindui kita selalu sebagai anak-anaknya walaupun kita sudah berkeluarga.

Kita sebagai anak-anaknya jangan lupakan kedua ibu bapa kita yang telah membesarkan kita selama ini. Kita doakan agar ibu bapa kita sentiasa sihat selalu dan di panjangkan umur.

Sumber: Sahabatsurga

Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih! LIKE PAGE FB KAMI JIMMY NETW0RK UNTUK MENDAPATKAN INF02 TERKINI DAN MENARIK

Pastikan yang anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum memberikan sebarang k0men anda disini. Pihak E-AKbar juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sementara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut:

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Content is protected !!