Connect with us

Uncategorized

VIDE0 Lelaki Dis1hir Minum Air Buah In1 Dan Dia Lakukan Perkara Ini Untuk Membuang S1hir

Published

on

Bagaimana kita hendak membuang si hir atau santau? Di zaman yang moden ini dan sudah hampir 2022 masih lagi terdapat di kalangan masyarakat kita yang suka menggunakan perkara yang khurafat dan syirik seperti menghantar si hir.

Bagi orang-orang yang terkena gangguan makhluk halus atau saka atau sihir maka dia perlu membentengi dirinya dengan ayat qursi dan surah 3 qul setiap kali selepas solat dan amalan-amalan sunnah sebelom tidur (rujuk post semalam). Bagi mereka yang terkena sihir-sihir atau saka, maka jin-jin ini terikat dengan orang dia masuki, maksudnya dia akan kembali semula kepada orang yang dimasuki sekiranya dia membentengi dirinya dengan amalan-amalan yang saya nyatakan tadi. Justeru hendaklah sentiasa membentengi diri dengan amalan tersebut.
MACAM MANA KITA NAK HALAU JIN DLM TUBUH….

YANG PERTAMA DAPATKAN KURMA AJWA(KURMA NABI)

Tak perlu banyak , dapat untuk dimakan dalam tempoh seminggu dah kira cukup. Caranya dimakan 7 biji diwaktu pagi sebelom sarapan. Nabi s.a.w ada mengkhabarkan bahawa apabila seseorang itu memakan kurma setiap pagi 7 biji maka dia akan terhindar dari sihir dan racun.

YANG KEDUA, DAPATKAN AIR RUKYAH (AIR YG DIBACAKAN AYAT2 QURAN)

Carilah air rukyah samada dengan cara merukayah sendiri air tersebut untuk diminum sendiri, atau minta di darul syifa’ atau kalau susah nak dapat, boleh beli air anugerah.

Apabila jin masuk ke dalam tubuh, maka dia akan duduk dalam sendi@salur darah. Jadi dengan pemakanan kurma ajwa dan air rukyah itu ia akan mengkucar kacir pertahanan makhluk halus jin dalam tubuh. Jadi cara minum air rukyah itu adalah diminun setaip sejam disiang hari (tak perlu sampai kenyang,hanya seteguk dua) agar jin dalam badan tidak merasa selesa. Kaedah ini adalah berdasarkan pengalaman pengamal perubatan islam. Ia tidaklah menjadi bid’ah kerana ia bukanlah kaifiyat amalan yg berbentuk IBADAH.

Seterusnya setelah pertahanan jin di dalam tubuh dilemahkan melalui pemakanan kurma ajwa dan minum air rukyah, maka ia sangat mudah dikeluarkan@dihalau dengan zikir. Jadi zikir yg kita perlu baca adalah:

“La ilaha illallahuwahdahu laa syarikalah, lahul mulku, wa lahul hamdu, wa huwa ala kulli syai’in qodir. )
(baca secara 4 step iaitu ikut tanda koma. Ini bukanlah kaifiyat amal tetapi ia berdasar pengalam perubatan dan cara bacaan potongan ayat tidaklah terkait dgn bid’ah)

(Ertinya: Tidak ada Tuhan selain Alloh Dzat yang Maha Esa yang tidak ada sekutu bagi-Nya, bagi-Nya segala kerajaan dan pujian, Dia Maha Kuasa atas segala sesuatu).

LIHAT VIDEO INI:

DIBACA SEMINIMA 100 KALI @ LEBIH SELEPAS SELESAI SOLAT MAGHRIB DAN SUBUH. DUDUK BERSENDIRIAN DAN BACA DGN KUAT, TEGAS DAN JELAS. SEDIAKAN BALDI KECIL, KERANA ANDA AKAN MUNTAH SEBANYAKNYA… SEKIRANYA IA ADALAH SIHIR MAKA MUNTAH ANDA DISERTAI DARAH, DAN SELAIN SIHIR MAKA MUNTAH ITU ADALAH LENDIR.

ANDA LAKUKAN STEP INI BEBERAP HARI, DAN APABILA TIDAK LAGI MUNTAH MAKA ANDA TELAH BERSIH DARI DIHINGGAPI JIN.

Kemudian setelah anda selesai berzikir dan tidak lagi muntah kemudian anda baca zikir ini sebanyak 3 kali sebagai KUNCI agar makhluk yg telah keluar tadi tidak kembali. Insyaa Allah.

Zikir kunci itu adalah

بِسْمِ اللَّهِ الَّذِى لاَ يَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَىْءٌ فِى الأَرْضِ وَلاَ فِى السَّمَاءِ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ

Bismillahilladzi laa yadhurru ma’asmihi syai-un fil ardhi wa laa fis samaa’ wa huwas samii’ul ‘aliim.

Artinya:
Dengan nama Allah yang bila disebut, segala sesuatu di bumi dan langit tidak akan berbahaya, Dia-lah Yang Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui. (Dibaca 3 x)

Alhamdulillah, kaedah yg saya kongsikan ini telah saya ceritakan kepada rakan2 facebook yg telah saya hubungi dan Alhamdulillah mereka mendapat kesembuhan dgn izin Allah SWT melalui kaedah yg tidak bercanggah dgn sunnah.

INi pula pengalaman Ustaz Norazri Medzlan merupakan Pengasas at Pusat Rawatan As-Syifa An-Nur telah kongsikan bagaimana kita boleh membuang sihir yang terkena. Mari baca .

BAGAIMANA KITA INGIN MEMBUANG S1HIR

Santau atau s1hir memberikan kesan sakit kronik pada tubuh badan seperti sakit kenser, ketumbuhan atau sakit kronik yang lain. Bagaimana cara untuk membuang racun santau ataus1hir tersebut?

Cari kelapa muda, Minum air kelapa tersebut pada jam lebih kurang 12 tghri – 1 petang. Minum jangan letak ais batu atau gula (ori). Sebaiknya minum didalam buah kelapa tu juga, tak perlu pakai cawan atau straw.

Sebelum minum air kelapa tersebut baca surah Al-Fatihah 1x dan surah Taha Ayat 69 sebanyak 3x kemudian doa (contoh: Ya Allah jadikan air kelapa ni sebagai penawar bagi segala penya kit dan ra cun bagi segala gangguan j1n dan sya1tan). Minum dengan perlahan diselangi dengan selawat nabi sehingga habis.

Jika ditubuh kita mempunyai ra cun santau ataus1hir kita akan muntah lendir seperti air liur tapi dalam bentuk berbuih-buih. itula bisa-bisa santau yg ada di tubuh seseorang yang terkena santau.

Amalkan minum air kelapa seminggu 2 kali. Insya Allah jika dijadikan amalan ra cun santau/s1hir tidak akan memberikan kesan sampingan pada tu buh kita seperti ken ser, ketumbuhan atau sa kit2 kronik yg lain. Insya Allah.

Insya Allah.. ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi merawat segala penya kit yg ada didalam tu buh badan kita. Jaga atikad kita, Kebergantungan kita hanya pada Allah swt. Sesungguhnya Allah yg menyembuhkan

وَاَ لْقِ مَا فِيْ يَمِيْنِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوْا ۗ اِنَّمَا صَنَعُوْا كَيْدُ سٰحِرٍ ۗ وَلَا يُفْلِحُ السّٰحِرُ حَيْثُ اَتٰى

wa alqi maa fii yamiinika talqof maa shona’uu, innamaa shona’uu kaidu saahir, wa laa yuflihus-saahiru haisu ataa

“Dan campakkanlah apa yang ada di tangan kananmu, nescaya ia menelan segala (benda-benda si hir) yang mereka lakukan, kerana sesungguhnya apa yang mereka lakukan itu hanyalah tipu daya ahli si hir; sedang ahli si hir itu tidak akan beroleh kejayaan, di mana sahaja ia berada.”(QS. Ta-Ha 20: Ayat 69).

Semoga perkongsian ini dapat memberi manafaat kepada semua. Insyallah, semoga semua dipermudahkan. Kongsikan kepada yang lain.

Sumber: Norazri Medzlan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

error: Content is protected !!